Csapatunk

E-Med4All Europe Kft.

Magyar orvosi diagnosztikai startup vagyunk

Innovatív kardiovaszkuláris telemedicina megoldásokkal.

Célunk a betegségek kezeléséről a prevencióra való szemléletbeli áttérés elősegítése, és az egészség fókuszú megközelítés. Változást akarunk elérni annak érdekében, hogy a személyre szabott, megelőző orvoslás kerülhessen a fókuszba.

Küldetésünknek tekintjük az orvosi döntések távdiagnosztikai adatok segítségével történő megerősítését, az életminőség javítását költséghatékony módon a felhasználók és a munkáltatóik számára. Hiszünk a bizonyítékalapú orvoslás gyakorlatában, innovatív termékeink és szolgáltatásaink révén csökkenteni szeretnénk az egészségügyi költségeket az ellátás minőségének javítása mellett.

Egy orvos (Sándor) és egy mérnök (Balázs), két barát és korábbi üzlettárs egy harmadik orvos (Dániel) bevonásával elkezdtek együtt megálmodni egy pulzushullám analízis alapú telemedicina rendszert 2015-ben. 2018-ban céget alapítottak, amibe bevitték az addig már elkészült fejlesztéseket.

Így indult el az E-Med4All Europe Kft. a folyamatos fejlődés útján, a többi meg már történelem…

A technológiánk mellett a csapatunk a legnagyobb “tőkénk” és erősségünk. Hiszünk Bennük, hisszük, hogy együtt elérjük céljainkat!

null

Dr. Kulin Sándor

CEO
Szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Emellett majdnem 20 éves tapasztalattal rendelkezem non-invazív kardiológiai megfigyelési és diagnosztikai módszerek terén. Orvosi meggyőződésem, hogy feladatunk az állandó törekvés a jobb egészségre és fokozott biztonságra.

null

Szabó Balázs

CTO

Villamosmérnöki múltam és majdnem két évtizedes tapasztalatom az orvostechnikai eszközök kereskedelme és szolgáltatása terén tesz összekötővé az orvosi és informatikai csapat között. Sándorékkal folytatott számos tudományos megbeszélés során illetve a fejlesztés jobb megértéséhez szükséges orvosi szakirodalom elolvasása miatt én is betekintést nyerhettem az orvosi élettani alapokba. A software beágyazott algoritmusaiért felelek.

null

Dr. Kulin Dániel

COO, kutatás-vezető orvos
2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. 2013-2015 közt a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán végeztem még hallgatóként tudományos munkát. Azt vizsgáltuk, hogy várandós kismamák számos élettani paraméterét a terhesség során követve találunk-e olyan mintázatokat, amelyek segítségével meg tudjuk különböztetni az egészséges és később bizonyos betegségekben szenvedő kismamák értékeit. Biztató eredményeink és a kismamákkal folytatott közös munka öröme indított el első termékünk, a PregnaScan kifejlesztésének útján bennünket.

A vállalkozás indítás és vezetés olyan munka, amit nem érzek munkának. Nagyon szeretem ezt az életet, sok új kihívás és tanulási lehetőség áll előttünk minden nap. Alkotunk, minden nap létrehozunk valamit a semmiből. Ehhez hasonlót még nem tapasztaltam.

Az üzlet mellett a tudományos igényesség megőrzése ugyanolyan fontos. Emiatt kezdtem PhD tanulmányokba a Semmelweis Egyetem Transzlációs Medicina Intézetében, Dr. Miklós Zsuzsanna docens asszony nagyszerű témavezetése alatt.

null

Dr. Antali Flóra

PhD-hallgató, Tudományos munkatárs

Általános orvosként végeztem 2019-ben a Semmelweis Egyetemen, ahol jelenleg PhD-hallgató vagyok a Transzlációs Medicina Intézetben. A tanulmányaim kezdetétől vonzott egy olyan pálya lehetősége, ahol leginkább a megelőzés eszközével tudjuk az emberek életminőségét és egészségi állapotát javítani. A SCN4All csapata, melyet Tudományos munkatársként igyekszem segíteni, céljául tűzte ki, hogy mind az egészség megtartásában, mind bizonyos betegségek esetén egy megbízható és hasznos eszközt fejleszt, amely segítségével egyszerűbbé és biztonságosabbá tehető az állapot követése. Így korán felismerhetővé válnak olyan változások is, melyeknél az idő szerepe kulcsfontosságú lehet. A szív- és érrendszeri betegségek gyakorisága, és sok esetben megelőzhető szövődményei miatt kiemelkedő értékű egy ilyen rendszer. Orvosként a legfontosabb számomra az egészségre, és ennek kedvező irányba terelésére való törekvés. Ezt képviseli a SCN4ALL csapatának kutató-fejlesztő munkássága.

null

Kulin Péter

Minőségirányítási Rendszer (MIR) felelős, Termékfejlesztési támogató, Logisztikai felelős
Több mint 25 év tapasztalat műszaki, termelési, logisztikai folyamatok, valamint szervezetek irányításában.

null

Barcza Boglárka

Adminisztratív asszisztens

2017-ben végeztem Anglisztika alapszakon. Az E-Med4All csapatával nagyjából két éve dolgozom együtt, ez alatt az idő alatt pedig sokféle feladat elvégzése során volt lehetőségem csupa pozitív tapasztalatra szert tenni.

null

Dr. Héjj Tibor

Stratégiai és üzletfejlesztési vezető tanácsadó

Több mint 20 év tapasztalattal a stratégiai és menedzsment tanácsadás, cégfelvásárlás és iterim menedzsment területen. Saját cégének megalapítása előtt Németországban volt a BCG munkatársa, majd az A.T. Kearney közép-európai piacért felelős nemzetközi elnökhelyettese. Eredetileg villamosmérnök, MBA diplomáját az USA-ban, PhD fokozatát a menedzsment területén, Olaszországban szerezte.

null

Dr. Matuz János

Ügyvéd

A kockázati és privát tőkebefektetések területén több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező ügyvéd vagyok. Részvényesként, vezetőként és tanácsadóként is részt veszek több kutató-fejlesztő cég munkájában. Bízom benne, hogy az E-Med4All egy igazi impact befektetési célponttá válik és büszke vagyok rá, hogy az E-Med4All csapatának tagja vagyok!

null

Dr. Miklós Zsuzsanna

Tudományos tanácsadó

A Semmelweis Egyetem Transzlációs Medicina Intézetének docense vagyok. Immáron több mint 20 éve, frissen diplomázott orvosként határoztam úgy, hogy a kutatói pályát választom. Élettanászként a szív-, érrendszeri működések élettanához, kórélettanához kötődő alapkutatásokat végzek elsősorban, és odaadóan igyekszem a jövő orvosainak, gyógyszerészeinek elméleti tudását megalapozni.

2017-ben elvégeztem egy képzést a Harvard Medical School szervezésében, aminek révén elmélyülhettem a klinikai kutatások rejtelmeiben. Ez inspirált arra, hogy olyan új területekkel bővítsem érdeklődési körömet, amelyek lehetővé teszik, hogy ötvözzem alapkutatói tapasztalatomat a klinikai irányultsággal. Így kerültem kapcsolatba az E-Med4All csapatával, akiknek egyik alapvető célja, hogy igényes kutatásokkal támasszák alá orvostechnikai fejlesztő tevékenységüket, és azon jelentősen túlmutató egészségvédő missziójukat. Tanácsadóként ezt a törekvésüket támogatom legjobb tudásom szerint.

null

Szűcs László

Mechatronikai mérnök, Mérnökinformatikus

2019-ben fejeztem be tanulmányaimat mérnökinformatikusként az Óbudai egyetemen, ahol most is folytatom tanulmányaimat PhD formában.

Jelenleg a PregnaScan rendszer fejlesztését segítem elő mind IT mind programozási vonalon, későbbiekben pedig hardver fejlesztési oldalon is. Mindennap új kihívás elé állít a rendszer fejlesztése, amely által nem csak a jelenlegi technológiák ismeretei szükségesek, hanem hosszú távú előre tekintést is igényel, amihez elengedhetetlen a napra kész tudás és technológiai ismeretek. Mind ezáltal nem csak a rendszer fejlesztése a feladatom, hanem önmagam fejlesztése, és a csapat technológiai ismereteinek bővítése.

null

Lucz Konrád István

Statisztika, adatelemzés

2019-ben végeztem a pszichológia alapképzést évfolyamelsőként a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen. Az idén ősszel kezdtem el a munkapszichológia mesterképzést a BME GTK karán. A statisztika és a kutatás az ami az érdeklődésem fókuszában áll.

null

Dr. Lovász Lilla Lucia

Gyógyszerész, tudományos munkatárs

Gyógyszerészként végeztem a Semmelweis Egyetemen, ahol tudományos diákköri munkám révén kerültem kapcsolatba az eMedlab Hungary Kft.-vel. A diploma megszerzése után szakgyógyszerész rezidensként kezdtem dolgozni és emellett lehetőségem adódott részt venni a PregnaScannel kapcsolatos kutatómunkában is. Leginkább a betegre szabott terápia és monitorozás széles körben való alkalmazásának lehetősége motivál, valamint az, hogy lehetőségeimhez mérten előmozdítsam a kismamákért végzett folyamatos kutató és fejlesztő munkát.

null

Bús Flóra

Személyi Asszisztens, Molekuláris Bionikai mérnök, Vezetés és Szervezés MSc hallgató

Molekuláris bionikai mérnökként végeztem 2018-ban a PPKE-ITK-n, jelenleg Vezetés és Szervezés mester tanulmányaimat folytatom az ELTE-n. Molekuláris Bionikai mérnökként nagyon izgalmasnak találok minden olyan metszéspontot, ahol az élettudományok és természettudományok valamint az információs technológia találkozik egymással. Így figyeltem fel az E-Med4All Europe Kft-re is, ahol az orvosokból és mérnökökből álló csapat nagyszerű lépéseket tesz előre saját fejlesztéseivel a távdiagonsztikában, hozzájárulva az egészség megőrzéséhez. Nagy motiváló erővel bír továbbá, hogy startup mivolta lehetővé teszi a jelenlegi tanulmányaim során megismert ismeretek rugalmas kipróbálhatóságát.